en indsats uden fodboldtrojer

en indsats uden fodboldtrøjer hjørnet området
Frisk fra den internationale pause, dette skulle være spillet bunden Malaga fik deres sæson tilbage på sporet. Hjemmepublikummet støttede deres side fra den første fløjte på søndag aften, men blev til sidst tilbage for at rue, hvad der var et andet tilbageslag i et katastrofalt resultatløb, da Leganes slap væk komfortable 2-0 vindere.
Hjemmets side blev dog forstærket af Luis Hernández og Juankars tilbagevenden i forsvaret – skader, der havde forladt hovedtræneren Míchel, sveder over en potentiel defensiv krise.
Forsvaret var straks på ryggen, med Leganés – i en anstændig form selv – skåret ud den første mulighed for spillet gennem den tidligere Liverpool mand Nabil El Zhar. Midtbanespilleren frigjorde en indsats Fodboldtrøjer Børn fra uden for boksen, med Roberto nødt til at justere sin krop hurtigt for at forhindre bolden i at slippe ud af hans greb.
Til værterne kom en krølle skud med hans vrist fra Diego Rolán tilbage fra den yderste stolpe, efter at han blev gennemført på mål i indersiden til venstre position af en kompliceret bold fra Juankar.
Nordin Amrabat, der vender tilbage til La Rosaleda efter at have gennemført et lån, flyttede til Madrid siden fra Watford om sommeren, havde en strålende chance, men et stærkt håndled fra Roberto afværget sin tankede indsats fra indersiden.
Den marokkanske var på det igen efter pausen; men denne gang blev hans skud fra hjørnet Fodboldtrøjer Børn af området let samlet af målmanden.
Imidlertid ville Robertos beslutning snart blive brudt, da Gabriel pustede hjem på goalline fra, hvad der lignede en offsideposition at give sin føring i det 56. minut. Malaga appellerede, at Gabriel var uden for den sidste mand, da Dimitris Siovas sendte et frispark fra højre, men dommeren pegede tilbage til midtcirklen.
Ting gik fra værre til værre for Malaga, da deres kaptajn, José Recio, modtog sit andet gule kort og besluttede midtbanespilleren ud af hans side næste kamp – en tur til Camp Nou for at overtage Barcelona.
Costa del Sol side fortsætter med at sætte op ligaen tabellen med blot et enkelt punkt til deres navn.